vinter

vinter
Utsikt över Siljan, Vikarbyn 2014

lördag 4 september 2010

Äntligen Surströmming!

Så var det äntligen dags för Surströmming!
Den salta och lite söta smaken är speciell för denna sura strömming.
Lukten är inget som helst problem så här ute i naturen.
När Siljan dessutom visar upp sin finaste sida så kan man bara luta sig tillbaka och njuta av en Tunnbrödsklämma med ett par strömmingar, ost, hackad lök och lite mandelpotatis (idag testade vi även Evas Rönnpotatis).
Ni som inte ätit Surströmming vet inte vad ni missat.
Ett tips är att köpa filéer så slipper man allt rens som gärna drar till sig flugor.
Och dom kan man vara utan....

Skål och tack för maten!

PS. En extra bonus är att man har smaken av Surströmming kvar även dagen efter.
Rap!
Fyra av sex personer äter Surströmming!
En klämma utan kläm!
En burk med guld!
Kaffe och smaskens.
Utsikt vid kaffebordet...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en snäll och rolig kommentar!